Renee Mars

Een belangrijke inspiratiebron in mijn werk is mijn eigen ont- wikkelingspad. Uit ervaring weet ik hoe het leven je op de proef kan stellen.
Nu begeleid ik anderen op hun levensweg. Ik vind het bijzonder en leerzaam. Ik geniet ervan te zien hoe mensen hun eigenheid hervinden en meer gaan leven.

In de verschillende opleidingen en therapieën die ik volgde stond ‘werken met het lichaam’ centraal. Het lichaam is voor mij een bron van wijsheid en de plek om steeds weer naar terug te keren. Werken met het lichaam brengt ons bij onze ‘oer’- spronkelijkheid.

Dit ervaar ik o.a. in de workshops Biodanza en Stembevrijding die ik met veel plezier geef www.reneemars.nl. Ik vind het prachtig te zien hoe deze dansvorm en de stem mensen uitnodigt uitdrukking te geven aan wat er in hen leeft. Hoe het ze verbindt met hun hart en met wat werkelijk van belang is.

Een andere grote inspiratiebron voor mij is de natuur. Vijftien jaar geleden ben ik verhuisd van Amsterdam naar mijn huis aan de dijk. Hier geniet ik van de levenskracht en mildheid van de natuur en hervind ik diep vertrouwen.

Mijn levenspad ontwikkelt zich meer en meer van inspanning naar ontspanning, van strijden naar overgave en van angst naar liefde. Het ‘leren’ meestromen met het leven is waar het voor mij om gaat en dit is waar ik anderen graag in ondersteun.

Opleiding: HBO Jeugdwelzijnswerk, HKU opleiding theater- docent, New Man Academie: lichaamsgerichte therapie, Phoenix: trainersopleiding, Biodanzaopleiding, opleiding tot Stembevrijder bij Jan Kortie. 

Bijscholing: Mindfulness, Omgaan met verlies & Omgaan met boosheid bij Riekje Boswijk Hummel, Breek de stilte bij Interakt, IFS(Internal Family Systems) bij Viram Verberk en Marie le Mahieu

“Renée is een goed klankbord, ze geeft me rust in meditatieoefeningen en gesprekken. Ze brengt me terug bij mezelf en helpt me ontdekken wat belangrijk voor me is.”
– Alex

Stroomopwaarts, Bakelbos 48 4101KH Culemborg,
Tel: 0345-520246
E-mail: info@stroomopwaarts.nu